Contact me +316 4111 0350 or info@sabinevanzeijl.com

Dit heb je gemist tijdens het eerste Women’s Health Fit Club event van 2017!

Site Info

Women’s Health artikel

Fanatieke fitte abonnees, een uitdagende hardloop-clinic, planking records, Broga, Garmin Forerunner 235 en vooral heel veel gezelligheid.

Als abonnee van Women’s Health kun je gratis lid worden van de WH Fit Club en maak je bij elke lancering kans op een felbegeerde plek tijdens het Fit Club Event. Daarnaast houden we je up-to-date wat betreft de exclusieve aanbiedingen.

Op woensdagavond 12 april vond het eerste Fit Club event van 2017 plaats. Deze editie stond volledig in het teken van hardlopen, met het gezellige Westerpark in Amsterdam als running track. Om 19:00 uur verzamelden we bij de Werkkamer in de Westergasfabriek, waar met een Eat Natural reep en Lik endurance drink in de hand het Fit Club-startschot werd gegeven. Onze one and only Managing Editor Caroline Van Zijl zorgde voor het openingswoord.

Vervolgens werden de deelnemers voorgesteld aan de trainers van VÖRSTIL: Sabine en Nicolaas. VÖRSTIL is een runningclub van ondernemers die net zo gepassioneerd zijn met hardlopen als met hun werk. Met volle enthousiasme gaven de trainers van VÖRSTIL de abonnees een uitdagende hardloop-clinic om hen vervolgens volledig af te matten tijdens de Garmin challenge, waarbij alleen de allerbeste kans maakte op een Garmin Forerunner 235. Maar de trainers van VÖRSTIL kregen onze deelnemers niet klein. Na een totaal van 10 minuten burpees (mét push-up!) en 3,5 minuut planking, kwam er uiteindelijk dan toch een ijzersterke winnares naar vorein.

Na al dat zwoegen en zweten, was het tijd voor een welverdiende cooling down. Met een Broga sessie van VÖRSTIL’s Nicolaas werden alle spieren zorgvuldig gestretcht. Bomvol endorfinen begaven de deelnemers zich terug naar de Werkkamer waar een heerlijk kopje verse muntthee en een stuk fruit zorgden voor de perfecte afsluiter van een fantastische avond.
Kortom: hier had je bij willen zijn! Het was weer een ontzettend gezellige, uitdagende en sportieve avond die je niet had mogen missen! Nagenieten kan met de aftermovie en het fotoverslag hieronder. Nog (veel) meer foto’s vind je in een  compleet overzicht op onze facebookpagina!
MELD JE AAN! 
Ben je abonnee en wil jij ook kans maken op een plekje tijdens de volgende editie van het Women’s Health Fit Club Event? Klik dan hier om je gratis te registeren voor de Fit Club.

Met dank aan: Garmin, VÖRSTIL, Lik, Eat Natural, Propercorn, Burt’s Bees.

Fotografie: Jasmine Janissen 
Video: Lotte Knechten, Celine van Benten 
  
AFTERMOVIE  

FOTO’S

WH-lowres-1_514

 

WH-lowres-2_2_dc8

 

WH-lowres-3__1__b76

 

WH-lowres-4_2_607

 

WH-lowres-4_fa5

 

WH-lowres-5_c18

 

WH-lowres-6_310

 

WH-lowres-7_3e0

 

WH-lowres-8_db3

 

WH-lowres-9_131

 

WH-lowres-10_97f

 

WH-lowres-11_7ca

 

WH-lowres-13_8fc

 

WH-lowres-14_1e9

 

WH-lowres-16_f44